کلاس داستان نویسی
1403/06/29
کلاس داستان نویسی
در گذشته عادت به نوشتن در بین انسانها بسیار رایج بود. تقریباً همه بزرگسالانی که به یاد داریم دفترچه ای داشتند که احوال روزانه، حساب کتاب ها، تاریخ های مهم مثل تولد ها و سالگردها و خیلی چیزهای دیگر را مینوشتند. نوشتن عادتی بسیار رایج بین ایرانیان بود خیلی از کسانی که میشناسیم بدون اینکه کسی بداند دفتری داشتند که در آن داستان شعر یا مطلبی می نوشتندو
خاطره نویسی هم از گذشته تا امروز بسیار در بین ایرانیان متدوال بوده است. خاطره نویسی هم در فرهنگ ایرانی و همینطور در بسیاری از نقاط دنیا عادتی بوده رواج داشته است. نوشتن خاطرات روزمره، خاطرات سفر، زندگی نامه، سفرنامه از جمله این خاطرات بوده است.
رفته رفته و با پیشرفت تکنولوژی و همینطور رسانه های گروهی و شبکه های اجتماعی و همینطور شرایط اقصادی به امر نوشتن کمتر و کمتر پرداخته شد. مسائل اقتصادی باعث شده اکثریت تا دیر وقت و یا دو شیفت کار کنند و زمان های خالی خود را در شیکه های اجتماعی بگذرانند و دیگر رمقی برای پرداختن و نوشتن وجود ندارد.
بلاگری هم از جمله مفاهیمی است که با توسعه شبکه های اجتماعی در بین مردم بوجود آمده است. با نگاهی به شبکه های مجازی متوجه خواهیم شد که کم نیستند افرادی که روزمره های خود را در فضای مجازی و برای مخاطبان خودشان به اشتراک میگذراند. البته تقریبا برای همه ما هم اتفاق افتاده که یک رویداد مهم در زندگیمان را در به شکل استوری یا پست در شبکه هایی مانند اینستاگرام و واتسپ در معرض دید همراهانمان در شبکه های اجتماعی قرار داده ایم.
شاید دلیل دیگری که مردم کمتر به نوشتن می پردازند این شکل از تخلیه عواطف و به اشتراک گذاری خاطرات درفضاهای مجازی باشد.
با این حال هنوز هم عده ای هستند که به نویسندگی علاه نشان میدهند و نویسندگی را به بخش جدایی ناپذیر زندگی خود بدل کرده اند با وجود همه دغدغه های اقتصادی و زرق و برق های شبکه های اجتماعی این دسته هنوز تا فرصتی پیدا می کنند بیتی، شعری، داستانی، خاطره ای چیزی مینویسند و از این طریق علاوه بر مکتوب کردن عواطف و احساساتشان آرامش پیدا می کنند.
در بین علاقمندان هستند کسانی که دوست دارند حرفه نویسندگی و داستان نویسی را به شکل جدی پیگیری کنند. دانستن این نکته ضروری است که که نویسندگی و داستان نویسی مانند هر حرفه دیگری نیاز به دانستن اصول و داشتن تخصص دارد. متاسفانه در کشور ما بدلیل توجه کمتر به امور فرهنگی مؤسسات معتبری که دوره های نویسندگی و داستان نویسی برگزار می کنند بسیار کم هستند. اما باید توجه داشت که نویسندگی و داستان نویسی حرفه ای بدون بهره بردن از دانش اساتید و گذراندن کلاس های مرتبط عملا غیر ممکن است.
مقالات داستان نویسی اینجا بخوانید
موسسه پژواک فرهنگ و هنر البرز با نام اختصاری آکادمی پژواک افتخار دارد دوره ها و کلاس های تخصصی در زمینه ادبیات به خصوص دوره ها و کلاس های داستان نویسی و نویسندگی را برگزار کند
آکادمی پژواک با همکاری انتشارات رهام اندیشه قریب به سه سال است کلاس های نویسندگی و داستان نویسی بصورت حضوری و آنلاین برگزار می کنید. مدرس کارگاه های نویسندگی و داستان نویسی در آکادمی پژواک استاد مهراس دودانگه مدیر انتشارات رهام اندیشه و استاد دانشگاه است.
تصاویری از کلاس های حضوری داستان نویسی و نویسندگی در آکادمی پژواک
با شرکت در کلاس های نویسندگی و داستان نویسی آکادمی پژواک علاوه بر بهره گیری از دانش اساتید مجرب در پایان دوره گواهینامه معتبر دریافت خواهید کرد
درباره کارگاه حضوری داستان نویسی ترم پاییز 1403 آکادمی پژواک اینجا بخوانید
مدارک صادر شده برای هنرجویان نویسندگی و داستان نویسی در آکادمی پژواک
مهم ترین تمایز دوره های داستان نویسی و نویسندگی آکادمی پژواک و سایر مؤسسات در این است که بعد از گذراندن دوره ها و کارگاه های نویسدگی و داستان نویسی در آکادمی پژواک در صورت تایید شدن داستان های شما توسط انتشارات رهام اندیشه به چاپ خواهد رسید.
این یک فرصت استثنائی برای علاقمندان به نوسیندگی و داستان نویسی است. این فرصت را از دست ندهید.
همین حالا با شماره 09105609831 تماس بگیرید ویا در تلگرام و ایتا پیام بدهید و در دوره آینده ثبت نام کنید.
این فرصت تکرار شدنی نیست. قبل از تکمیل دوره جاری ثبت نام خود را تکمیل کنید.
دیدگاه خود را برای ما ارسال کنید